Els càlculs del MoraBanc Andorra per continuar sent equip d'ACB

Després de la victòria del Monbus Obradoiro a la pi

Després de la victòria del Monbus Obradoiro a la pista del Joventut de Badalona per 78 a 84, només són quatre els equips que es jugaran mantenir la categoria en l'última jornada: Urbas Fuenlabrada, Casademont Saragossa, Hereda San Pablo Burgos i el mateix MoraBanc.

L'equip del Principat només tenia guanyat el bàsquet average amb l'Obradoiro, que amb aquesta última victòria ja està matemàticament salvat. D'aquesta manera, el MoraBanc no té a favor cap dels duels directes amb els 3 equips restants i, per tant, no depèn de si mateix per poder seguir un any més a l'ACB.

Obté la permanència

Per salvar-se, els d'Óscar Quintana han de guanyar sí o sí dissabte contra Lenovo Tenerife i esperar que perdin el seu partit o bé l'Urbas Fuenlabrada o bé el Casademont Saragossa. L'Urbas Fuenlabrada juga un duel directe contra l'Hereda San Pablo Burgos, últim classificat amb 10 victòries.

També se salvaria si, tot i guanyar Urbas Fuenlabrada i Casademont Saragossa, ho fes també el Coosur Betis perquè en aquest cas el que baixaria seria el Casademont. 

Baixa de categoria

En cas que el MoraBanc perdi el seu enfrontament, consumaria el descens de categoria passés el que passés en els altres partits. 

Amb tot, també baixarien malgrat guanyar el partit si tant Urbas Fuenlabrada com Casademont Saragossa guanyen els seus respectius partits i perd el Coosur Betis contra el Bilbao Bàsquet.

Aquí hi ha totes les combinacions possibles que hi pot haver en la jornada 34: 

Informa: Oriol Lara
Imatge: Arxiu RTVA
Imatge cedida: ACB 

Comparteix:

Gorka Aixàs: "L'equip hi creu, nosaltres hi creiem i esperem que dissabte la pista sigui un factor clau" Caetano, millor andorrà a la 5a etapa de la Titan Desert i Barceló, el més ben situat a la general