El calendari de Copa del Món de gegant de Joan Verdú tindrà 11 proves i dues novetats

www.andorradifusio.ad

Joan Verdú ja coneix el calendari de la Copa del Món de gegant per a la propera temporada. Ho ha fet oficial la FIS després del Congrés Internacional celebrat telemàticament. El circuit mundial tindrà una prova més respecte a la campanya passada i dos traçats nous.

El calendari de Joan Verdú per a la Copa del Món de gegant la propera campanya ja s'ha publicat. El circuit mundial de la disciplina passa de 10 a 11 proves i hi haurà dues novetatsBansko al febrer i Aspen per completar el periple als Estats Units a principi de març. Les finals, si s'escau, seran a Saalbach el 16 de març. Alta Badia, precisament on Verdú va treure l'any passat els millors resultats, és l'única cita amb dues proves. 

El director tècnic de la FAE de la secció d'esquí alpí, Roger Vidosa, assegura que les novetats li aniran bé a l'esquiador andorrà. "Bansko és una pista que realment ens pot anar molt bé. És un pendent molt contínua semblant a la de Val d'Isere i que pot convenir-li molt. Penseu que no hi ha Mundials aquest any, que no hi ha finals a Andorra i això vol dir que hi haurà un estrès menys afegit comparat a la temporada anterior". L'objectiu d'aquest any també remarca que és "fer un pas més a la classificació de la Copa del Món".

Així doncs, el següent repte per a Verdú serà entrar entre els 15 primers a la llista de sortida de la Copa del Món. Ara mateix és vintè. La primera prova serà el 29 d'octubre a Solden. No es descarta participar en la Copa del Món de supergegant si les sensacions són positives. L'esquiador va començar la pretemporada la setmana passada. El 18 de juliol farà la primera estada amb esquís i a l'agost repetirà preparació a Nova Zelanda.

Informa: Cesc Sanjuan
Imatges: Eric Escabias

Comparteix:

L'Andorra HC demana omplir el Comunal dissabte per capgirar l'eliminatòria contra el Palau de Plegamans Bernadó, amb els dos ors de Malta 2003 en el record