El camí del MoraBanc per pujar a l'ACB

www.andorradifusio.ad

El MoraBanc té dues pilotes de partit per confirmar l'ascens a la lliga Endesa. L'equip s'ha construït el dret de dependre d'ell mateix i, fins i tot, permetre's una ensopegada que, això sí, vol evitar de totes totes.

Si els de Natxo Lezkano guanyen aquest dissabte a l'Ourense confirmaran l'ascens. En cas d'obtenir una derrota, encara es podria aconseguir l'objectiu si el Palència perd a la difícil pista del Corunya. La jornada no és unificada i, per tant, caldria esperar a diumenge. A més, una derrota andorrana suposaria un impuls per als castellans.

Si el MoraBanc perd i el Palència guanya, els de Natxo Lezkano seguirien depenent d'ells mateixos. En aquest cas haurien de guanyar a la pista del Guipuzkoa en la darrera jornada que sí que serà unificada. El Palència acaba amb un partit, a priori fàcil, a casa contra el cuer. 

L'equip ha entrenat aquest divendres al matí al Poliesportiu d'Andorra. A banda de les baixes de Bartolomé i Czerapowitz, la resta de jugadors estan al cent per cent. L'equip està acostumat a la obligació de guanyar i això ha fet que la setmana no hagi estat tan diferent de les altres.

"No és nou per a nosaltres enfrontar-nos a la sensació d'haver de guanyar, fins ara hem conviscut amb això, hem conviscut bé i espero que aquest partit sigui un partit més. Lògicament, sabem que és una setmana diferent, tot i que no hauria de ser així, espero que sapiguem conviure amb aquesta sensació i ens serveixi per estar més motivats, però que no ens entrin els nervis".
Natxo Lezkano, entrenador del MoraBanc Andorra

Informa: Cesc Sanjuan 

Comparteix:

El Memorial Canut de futbol sala ja té final: Sideco FC Encamp - Esperança d'Andorra Gemma Mengual dona el tret de sortida de la segona edició del FestiSport, a la Massana