Una campanya gràfica amb IA inicia el compte enrere per al Mundial de BTT

www.andorradifusio.ad

La presentació d'una campanya gràfica ha iniciat el compte enrere de poc més de 100 dies per al Campionat del Món de BTT, que tindran lloc a Pal-Arinsal del 26 d'agost a l'1 de setembre. L'esdeveniment esportiu més important de l'any a casa nostra espera uns 80.000 assistents. 

Per crear la imatge de la campanya s'ha utilitzat intel·ligència artificial i s'ha volgut donar protagonisme a les cinc disciplines que formaran part del programa: cross-country olímpic, short track, relleu per equips, cross country amb bicicleta elèctrica i descens. La presentació ha coincidit amb un triple tret de sortida

"Quan l'hem presentat a l'UCI ens han felicitat per fer una campanya molt potent. Paral·lelament, hem posat a la venda les primeres entrades en línia, i el retorn és molt positiu, perquè les primeres ventes s'ha fet des de molt lluny. I també hem publicat la campanya dels voluntaris, que és una peça clau del nostre funcionament".

Josep Marticella, director general del Campionat del Món de BTT i de Pal-Arinsal 

Del 26 d'agost a l'1 de setembre Pal-Arinsal rebrà més de 700 participants i uns 200 mitjans de comunicació. Hi haurà en total 17 finals i s'hi esperen 80.000 assistents, a més d'una audiència d'uns 6 milions d'espectadors. La proximitat geogràfica i en el calendari amb els Jocs Olímpics de París també hi tindrà incidència. 

"Molts d'ells, en lloc de tornar als seus països d'origen, també per l'alçada, ja tenim detectat que molts vindran cap aquí i a casa nostra tindrem els recents medallistes olímpics i els haurem de cuidar i protegir, perquè no només faran mountain bike, també faran bicicleta de carretera".

Josep Marticella, director general del Campionat del Món de BTT i de Pal-Arinsal 

Pal-Arinsal acollirà un Mundial de BTT 9 anys després de fer-ho per primera vegada i amb un llarg rodatge com a seu organitzadora, des de la primera Copa del Món del 2008. 

Informa: Joan López
Imatges: Nil Forcada

Comparteix:

El VPC descarta seguir mig any més a Prada de Moles  Preparant els Jocs a Andorra