ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra

El Campus de carnaval confirma el bon moment del bàsquet femení de formació

www.andorradifusio.ad

La Federació de Bàsquet organitza el Campus de carnaval, tot coincidint amb la setmana de vacances escolars, en quatre pavellons. A Encamp es donen cita unes trenta noies, que confirmen el bon moment del bàsquet femení de formació.

Les participants s'han repartit en dos grups de convivència separats. Cada jugadora fa els exercicis amb la seva pilota i totes duen posada sempre la pertinent mascareta. Els protocols no són, però, cap impediment per passar una bona estona i aprendre o bé perfeccionar la tècnica individual en el Campus de carnaval organitzat per la Federació de Bàsquet. L'entrenadora, Carla Puntí, celebra que l'oferta sigui per totes les edats i les participants asseguren que treuen molt retorn de l'activitat.

Les jugadores que fa més temps que s'hi dediquen han vist com els darrers anys ha crescut el nombre de practicants, gràcies a les campanyes de promoció de la federació amb el suport de FIBA Europa.

A banda del complex esportiu d'Encamp, el campus de la Federació de Bàsquet continuarà fins divendres als pavellons d'Ordino, la Margineda i el Joan Alay.

Informa: Joan López
Imatges: Marta Pons

Comparteix:

34.239.147.49