Cande Moreno, 25a a Kvitfjell, torna a puntuar a la Copa del Món

www.andorradifusio.ad

Cande Moreno ha estat 25a a la Copa del Món de descens de Kvitfjell (Ka-vit-yell). L'esquiadora tanca la participació al circuit mundial en la disciplina de descens per la porta gran amb la seva segona puntuació en Copa del Món.

Moreno s'ha quedat a dos segons de la guanyadora, aquest dissabte i ha sumat sis punts per tancar la Copa del Món de descens amb 16. En aquesta prova també ha rebaixat els seus punts FIS a la disciplina.

Després de la cursa Moreno es mostrava satisfeta amb el resultat aconseguit, ja que fins ara no havia pogut mostrar tot el seu nivell per diferents problemes. "Estic molt contenta de tornar a fer un esquí sòlid, per fi m'he tret l'espineta amb el supergegant que aquest any ha costat molt".

A la cursa s'han sentenciat dos globus de cristall que s'entregaran a Andorra. Michaela Shiffrin, el de la general de totes les disciplines i, Soffia Goggia, el de descens. Aquest diumenge darrera prova de supergegant, una disciplina amb la classificació general molt més ajustada. Cande Moreno també participarà en aquesta prova.

Informa: Cesc Sanjuan
Imatge cedida: Jonas Ericsson- Agence Zoom

 

   

Comparteix:

L'hora de la veritat per al MoraBanc El Sant Julià, en línia ascendent, confia poder sortir del pou