Cande Moreno busca entrenador després de perdre de manera imprevista Dejan Poljansek per problemes personals del tècnic

www.andorradifusio.ad

Bones i males notícies per a Cande Moreno a parts iguals a la pretemporada. De forma imprevista l'esquiadora s'acaba de quedar sense entrenador tot i que confessa que es trobar en el millor estat físic de la seva carrera.

El tractament que va començar l'estiu passat la va ajudar a anar deixant enrere els problemes a l'esquena. Una situació que li limitava els entrenaments.

En el vessant negatiu, de manera imprevista, s'ha quedat sense l'entrenador de confiança per problemes personals de Dejan Poljansek. S'ha vist obligada a canviar els plans de preparació. "A Xile ja no puc anar i he d'anar a Ushuaia amb l'equip de les franceses amb qui ja he col·laborat durant molts anys", ha explicat l'esquiadora.

L'equip francès és una bona solució provisional però no la ideal.

L'any passat va puntuar dos cops en Copa del Món, només Vicky Grau i Mireia Gutiérrez ho havien fet abans. Ara en vol més.

Si les temperatures ho permeten anirà uns dies als Alps abans de marxar a Ushuaia el 6 de setembre on passarà tres setmanes. S'estrenarà amb dues Copes del Món a Zermatt el 18 i 19 de novembre.

Informa: Cesc Sanjuan
Imatges: Fernando Montero 

Comparteix:

Ramos vol mantenir les bones sensacions a l'obert dels Estats Units Carles Puyol, possible fitxatge del FC Andorra