Cande Moreno es passa una porta en el debut a la Copa del Món

Cande Moreno no ha començat amb bon peu les proves de

Cande Moreno no ha començat amb bon peu les proves de la Copa del Món, ja que s'ha passat una porta a l'equador del supergegant de Saint Moritz. Dissabte tindrà una segona oportunitat en descens.

El dia estava molt complicat, visibilitat gairebé nul·la i per sortit cal tenir molt valor i aptitud. Cande Moreno ha sortit enlluernant, entre els dorsals alts cap esquiadora s'ha acostat al temps de l'andorrana. Moreno marcava el 16è temps en el primer parcial, però a l'entrada del mur tot s'ha complicat. L'andorrana no ha afluixat i alguna errada l'ha feta arribar tard a les portes, augmentar més del compte l'angle d'inclinació en els viratges i perdre velocitat. Se li ha anat acumulant la feina amb massa rectificacions i al final s'ha acabat passant una porta.

L'esquiadora reconeixia que marxava amb un gust agredolç. "Tenia clar que havia de lluitar, he començat bé, però algun problema que era difícil de solucionar, però al final eren masses errors."

Aquest divendres el triomf ha estat per a Sofia Goggia. L'experiència en supergegant serà molt positiva per al descens de demà on l'andorrana millora dorsal, sortirà amb el 42, a dos quarts de deu al mateix traçat. Una hora abans disputarà la primera mànega al gegant de Val d'Isere Joan Verdú amb el dorsal 19. 

Informa: Cesc Sanjuan
Imatge cedida: Alain Grosclaude - Agence Zoom

Comparteix:

El FC Andorra confia en la solidesa defensiva per tornar a guanyar lluny de casa Vicky Jiménez es queda als quarts de final