Festa grossa per acomiadar la temporada al Sunset Park del Peretol

www.andorradifusio.ad

S'acaba la temporada d'esquí, un moment trist per molts però que alguns s'han volgut agafar amb un somriure. És el cas del centenar d'aficionats que han participat d'una manera o altra en la pool party organitzada per Slidewayz i Grandvalira.

Alguns camps de neu ja han tancat i la resta ho farà aquest cap de setmana. El millor remei per afrontar un moment tan dur és acomiadar la temporada de la millor manera. Així ho ha fet GrandvaliraSlidewayz, un dels grans dinamitzadors durant la temporada d'hivern.  

"Això consisteix en mullar-se, bàsicament", explica Merlin Balfour. "L'últim cop que ho vam fer va ser el 2014 amb una piscina una mica més petita", afegeix Balfour. Aquest any han volgut tornar a repetir la iniciativa i recorda que "tothom està convidat".

Fins i tot els shapers han posat el seu granet de sorra, o en aquest cas de sal... Oriol Asin, de Shaper Sunset Park Peretol, explica que han tirat un producte perquè s'endurís la neu, ja que "està amb el format de primavera i com és format de primavera intentem acabar aquí la temporada com si estiguéssim a la platja", conclou Asin

Aquesta pool party, que ha tingut lloc al Sunset Park del Peretol, ha estat la millor manera d'acomiadar la temporada d'hivern i donar la benvinguda a la d'estiu.

L'objectiu era lliscar per sobre l'aigua tot i que alguns es decantaven directament per la remullada. L'esperit lliure ha estat la filosofia de la festa. Alguns han vingut vestits d'esquí, d'altres disfressats i potser l'opció més atractiva, el banyador.

Darreres fuetades a la temporada d'esquí, alguns començaran la d'estiu amb un somriure i un bon refredat.

Informa: Cesc Sanjuan
Imatge: Kevin Ribeiro

Comparteix:

L'Andorra té pràcticament assegurada la permanència amb 11 punts per sobre del descens Vinyes-Mercader volen consolidar el bon moment amb el Hyundai a Llorca