ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

Un club de tennis taula francès fa una estada a Ordino i la Massana

www.andorradifusio.ad

El club Amo Tennis Taula de la localitat francesa de Mer està fent una estada a Andorra. 25 jugadors d'edats compreses entre els 9 i els 18 anys aprofiten les condicions que els ofereix Ordino i la Massana per entrenar amb joves jugadors del país.

Les bones relacions entre el Tennis Taula Valls d'Ordino i l'Amo han facilitat l'arribada del club francès a Andorra. Els jugadors s'estaran una setmana, combinant el treball a Ordino i a la sala la Closeta de la Massana.

Andorra ha substituit Alemanya com a escenari de les estades, explica el delegat del club francès, Michel Sicart, lloant les característiques del país i afegint que ells poden aportar coneixements més tècnics.

El president del Valls d'Ordino, Antoni Martínez, destaca la importància que per als joves andorrans té comparar-se amb jugadors de més nivell i compartir mètodes de treball i entrenaments per a que la base "apuji el seu nivell tècnic".

L'entrenador en cap de l'Amo, Guillaume Leport, posa en relleu el fet de dedicar-se una setmana a entrenar i a conèixer noves metodologies. Sense oblidar el treball físic que fan en altura a Ordino.

El Valls del Nord s'ha agermanat amb l'Amo i els pròxims mesos els tornaran l'estada. A més un parell de clubs d'Espanya i un de Sèrbia estan interessats a fer estades al país.

Informa: Sergi Cano
Imatges: Fernando Montero

Comparteix: