El Club Vòlei Encamp es juga les opcions d'ascens contra l'Espanyol

www.andorradifusio.ad

L'Undercoverlab Club Vòlei Encamp juga aquesta tarda de dissabte el partit més important de tota la temporada. El punt positiu és que s'ho jugaran a la seva pista, però davant tindran l'Espanyol, un equip que els ha posat contra les cordes aquesta temporada. Tota opció d'ascens implica guanyar contra els barcelonins.

El Club Vòlei Encamp ha estat preparant a consciència la semifinal de la primera Divisió Catalana de vòlei. L'any passat els andorrans, amb un equip molt jove, van caure en aquesta eliminatòria. I és que guanyar, a banda de donar accés a la final catalana, assegura un bitllet per lluitar per l'ascens a la Primera Divisió, en aquest cas, a l'espanyola.

El tècnic, José Garcia, destaca que arriben més preparats que l'any passat i "intentaran gestionar els nervis i aquesta pressió". L'objectiu és intentar allargar una mica més la temporada. "És el que et dona més experiència i més nivell", esmenta l'entrenador de l'Undercoverlab CV Encamp. 

Encamp i Espanyol s'han enfrontat dues vegades aquesta temporada amb una victòria per a cada equip i, sempre, a tres sets. Es preveu una batalla sense treva. Garcia destaca que arriben amb jugadors "molt experimentats, amb més veterania i que han jugat en categories superiors", però espera que els seus ho contrarrestin amb l'ambició i les ganes de competir. "És a una sola carta".

El partit es juga a les set de la tarda. En cas de victòria, l'Encamp jugaria diumenge la final contra el guanyador del partit entre el Reus i l'Olot.

Informa: Cesc Sanjuan 

 

 

Comparteix:

Jornada festiva a la Lliga Fedic Ambiciós projecte per a les seleccions de rugbi de 7