ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra

Comencen els treballs per substituir les parts més malmeses del tartan de l'estadi Comunal

www.andorradifusio.ad

El tartan de l'estadi Comunal ha començat a ser substituït en les seves parts més malmeses. Una bona notícia per als usuaris de la instal·lació, que reclamaven la millora des de feia molt de temps. 

Feia molts anys que els usuaris de la pista d'atletisme de l'estadi Comunal Joan Samarra esperaven aquesta imatge. Aquest dimecres al  matí han començat els treballs de millora a la instal·lació, que s'allargaran uns quants dies. En total, es posaran 448 metres quadrats de tartan nou arribat des d'Alemanya, que substituiran les parts més malmeses. 

A la zona de salts, es canviarà gairebé tota la superfície actual dels passadissos de llargada i triple. També es substituirà una bona part del tartan de la zona destinada al salt d'alçada. Una altra de les àrees amb més afectació serà un dels revolts de la pista, on ja s'ha retirat la superfície antiga. 

Les obres a càrrec del comú d'Andorra la Vella haurien d'estar enllestides a principi de mes vinent i permetran als usuaris de la Federació d'Atletisme, i els corredors aficionats que hi entrenen habitualment, disposar d'una pista en perfectes condicions.

Serà, això sí, una reforma provisional, mentre el comú decideix quin serà el projecte definitiu per al Comunal Joan Samarra, amb vista als Jocs dels Petits Estats d'Andorra 2025.

Informa: Joan López
Imatges: Nil Forcada

Comparteix: