Condicions perfectes per a la Comapedrosa Andorra Open

www.andorradifusio.ad

Aquest dissabte s'ha disputat la prova individual de la Comapedrosa Andorra en categoria Open. La prova puntuable per a la Copa d'Andorra i la Copa d'Espanya ha comptat amb 225 participants. El més ràpid ha estat el català Marc Ràdua.

La magnitud de la prova Open, puntuable per a la copa d'Andorra i la Copa d'Espanya, amb mes de 200 dorsals en les diferents sortides ha obligat l’organització a avançar una setmana aquesta prova seguint les directrius de la federació internacional. La Comapedrosa Andorra Open s'ha convertit en el millor test per a la Copa del Món.

La qualitat de la neu és bona però en algunes zones no hi ha base i es fàcil trobar pedres. Pujar en set dies al Comapedrosa és complicat però l'organització encara es deixa la porta oberta. 

En una prova amb molts pocs esquiadors del país, la victòria ha estat per a Marc Ràdua, amb un ajustat frec a frec amb Jordi Alís i Noel Burgos. El guanyador ha creuat la meta en dues hores i tres minuts. Clàudia Tremps s'ha emportat la victòria en categoria femenina amb un temps de dues hores i disset minuts. 

Informa: Cesc Sanjuan
Imatges: Pau Bonastre

  

Comparteix:

A la recerca de la tercera victòria consecutiva Cande Moreno no acaba a Alternmark