La Copa del Món de Val d'Isere, una incògnita per a Verdú

www.andorradifusio.ad

Joan Verdú decidirà aquest dimecres si participa a la Copa del Món de Val d'Isere d'aquest dissabte. L'esquiador i el seu equip s'han marcat el dia 6 com a data límit. L'esquiador andorrà ha accelerat el procés de recuperació i ja està esquiant des de la setmana passada.

Verdú torna a tenir els esquís posats. El de la FAE va trencar el gel la setmana passada a Reiteralm fent esquí lliure. A poc a poc ha anat incrementant la intensitat i ja ha començat a passar portes.

Ho està fent amb una inclinació i intensitat impròpies per a un entrenament convencional perquè es tracta de no voler córrer més del compte. El punt positiu, segons explica el seu equip, és el baix risc de recaiguda. El múscul afectat, l'isquiotibial, no té una gran implicació en l'esquí. Això i la bona rehabilitació permeten a l'equip ser optimistes.

Verdú s'ha desplaçat aquesta setmana a Pfelders per augmentar una mica més el nivell d'exigència. De totes maneres, l'esquiador només participarà a Val d'Isere si està en situació de poder competir al màxim nivell sense risc de recaiguda. La cursa és dissabte i dimecres esperen prendre una decisió definitiva.

Informa: Cesc Sanjuan
Imatges: FAE

Comparteix:

Victòria de líder de l'UE Santa Coloma contra l'Atlètic d'Escaldes Amb la mirada posada en la tercera edició del Creand Andorra Open