La Cros d'Engolasters acull 250 atletes

www.andorradifusio.ad

El Cros d'Engolasters ha acollit avui un total de 250 atletes. La majoria d'ells dels clubs andorrans però també hi ha hagut representants de l'Associació Atlètica Palamós, de l'Agrupació Atlètica Catalunya, de Vic, Granollers, Barberà, entre d'altres. Un entorn idíl·lic per començar una temporada d'atletisme que serà d'allò més interessant.

En un marc incomparable com el llac d'Engolasters, s'ha portat a terme la segona edició del Cros d'Engolasters amb un recorregut de 7.540 metres. Una prova que marca l'inici de la temporada d'atletisme. Que comença d'allò més interessant. Clourà amb els Jocs Olímpics de París 2024, on dos atletes andorrans lluitaran per aconseguir la mínima de les seves respectives proves. Abans Europeu i el campionat d'Espanya. Els atlestes destaquen que la prova serveix per "posar-se més forts."

Aquesta temporada 2023-24, cada atleta té els seus objectius i més enguany, que aquesta temporada és plena de competicions de tots els nivells. Aina Cinca vol: "no lesionar-se i sumar". per la seva banda, Carabaña té un repte immens: l'any olímpic.

Engolasters ha pogut veure els atletes que ens representaran en competicions internacionals. Nahuel Carabaña ha guanyat en categoria masculina i Aina Cinca en femenina. Però a banda d'això, s'ha vist com el nombrós grup d'atletes del CAVA i dels Amics de l'Atletisme va creixent. Engolasters ha acollit totes les categories, i per segona vegada no ha decebut.

Informa: Carles Alonso
Imatges: Eric Escabias
Locució: Maria Vilariño

Comparteix:

El FC Andorra vol mantenir la bona línia Laia Orgué i Martí Lázaro s'emporten la cursa de Sant Bernabé