ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

La cursa individual de la Comapedrosa Andorra ascendirà el pic Alt de la Capa i el pic Negre

L'organització de la Copa del Món d'esqu&ia

L'organització de la Copa del Món d'esquí de muntanya Comapedrosa Andorra ha comunicat el recorregut definitiu de la cursa individual, que es farà dissabte. El traçat s'ha hagut d'adaptar després de les nevades dels darrers dies i no coronarà el Comapedrosa per seguretat, però mantindrà el nivell tècnic d'alta muntanya amb l'ascensió al pic Alt de la Capa i el pic Negre.

La cursa es farà dins del domini esquiable de Vallnord Pal-Arinsal, però per fora pista. Tant la sortida com l'arribada estan situades al Xalet Igloo d'Arinsal, a 2.300 metres. El recorregut de la cursa sènior masculina, la més exigent, tindrà 5 pujades i 5 baixades, amb un desnivell de 1.790 metres.

En el cas de la sènior femenina i júnior masculina, el desnivell serà de 1.390 metres. Finalment, la júnior femenina tindrà 880 metres de desnivell, amb tres pujades i tres baixades.

Les nevades dels darrers dies no afecten la cursa vertical, que es farà diumenge a la pista de les Marrades d'Arinsal i es podrà seguir en directe per Andorra Televisió i Andorra Difusió a partir de les 10.15h. 

Informa: Joan López
Imatge: Comapedrosa Andorra

Comparteix:

3.226.248.180