La Cursa Popular Illa Carlemany ja compta amb 2.300 dorsals

www.andorradifusio.ad

A un dia de tancar les inscripcions, la Cursa Popular de l'Illa Carlemany té 2.300 dorsals. Aquesta tarda alguns esportistes han volgut donar un darrer impuls a la participació en aquesta dotzena edició.

A hores d'ara hi ha 2.300 inscrits a la Cursa Popular Illa Carlemany, una xifra considerable però encara lluny de l'objectiu dels 3.000 dorsals, encara queden 24 hores per arribar-hi. Hortencia Arocha, participant, es mostra amb  moltes ganes de participar a la cursa. 

Aquesta tarda alguns esportistes han volgut donar un darrer impuls a les inscripcions. Nahuel Carabaña lluirà el dorsal 1 com a guanyador de l'edició de l'any passat.

"Sempre és un plaer i un orgull córrer aquí al país", ha explicat l'atleta Nahuel CarabañaJusto Ruiz, secretari d'Estat d'Esport en funcions, ha apuntat que és una jornada de vida social.

L'Agència Andorrana Antidopatge ha dinamitzat l'acció d'avui amb aquest photocall on els participants escrivien els valors que els transmet l'esport.

La cursa es disputarà diumenge en les distàncies de 2 i 5 quilòmetres. Enguany es demana un esforç per viure una jornada més sostenible reduint l'ús del plàstic. Les recipients seran personals i s'habilitaran punts per reomplir-los.

Informa: Cesc Sanjuan
Imatge: Andreij Cristancho

Comparteix:

Els jugadors del Sant Julià i l'Engordany es plantegen una tercera incompareixença en les dues últimes jornades Rubén Rispal i el repte del carnet professional de culturisme