La darrera oportunitat per agafar-se a la permanència

www.andorradifusio.ad

L'últim tren de l'Andorra per a la permanència passa per Gijón. Un escenari imponent que l'equip visita amb baixes significatives, però també amb el suport d'un grapat de valents.

Aquesta tarda de dissabte es preveu un gran ambient de futbol, amb un Molinón pràcticament ple. Un escenari que no ha d'intimidar el FC Andorra,  tot al contrari, l'ha d'esperonar. De fet, els tricolors ja s'ha vist que no estaran sols a Gijón.

L'entrenador català tricolor, Ferran Costa, assegura que és un "escenari genial per jugar al futbol, ells també s'hi juguen molt com tothom en aquestes altures de la temporada". Explica que aniran sense contemplacions i "a fer el nostre partit, sabem el que ens està faltant i el nostre objectiu és clar, quin Sporting ens esperem? Aquí el tema és clar, en quin Andorra ens hem de convertir ja."

Les baixes són de pes a Gijón amb Jandro, Scheidler i Petxarroman en fora de joc. És el moment perquè jugadors com Marsà, Martí Vilà o Samper es puguin reivindicar.

Els rivals directes no perdonen i la d'avui es presenta com una darrera oportunitat per agafar-se a la permanència.

El xiulet inicial, a un quart de cinc de la tarda en directe per Ràdio Nacional i andorradifusio.ad.

Informa i imatges: Cesc Sanjuan

Comparteix:

Comença la tercera fase de la copa andorrana de gimnàstica rítmica La CEV subvencionarà un entrenador per al vòlei nacional