Les darreres nevades compliquen la preparació de les pistes de les finals de la Copa del Món, però Barbier es mostra optimista

www.andorradifusio.ad

A dues setmanes per a les finals de la Copa del Món d'esquí alpí, l'organització té un ull posat al cel. El director d'operacions ha avançat al Dia E que han millorat les previsions. 

Ja fa dies que es treballa en la preparació dels dos escenaris de les finals de la Copa del Món, però les darreres nevades han complicat la feina dels organitzadors, especialment a la pista Avet de Soldeu.

L'equip organitzador de les finals està molt pendent de les previsions meteorològiques, que són més favorables que fa tot just uns dies. 

Enric Barbier, director d'operacions de les finals de la Copa del Món, ha explicat que "la gran dificultat seria les altes temperatures". 

Queden tot just dues setmanes perquè Andorra sigui l'escenari per segona vegada d'unes finals, que seran també el millor aparador de la candidatura andorrana per acollir el Mundial del 2029.

Informa: Joan López
Imatges cedides per Grandvalira Resorts

Comparteix:

Domi Trastoy i Gonzalo Fernández descriuen el Kanchenjunga com un dels vuitmil més difícils i perillosos L'empresa de simuladors ciclistes BKool integra cinc ports d'Andorra a la seva oferta