ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

David Castera dissenya des d'Andorra un Dakar que vol recuperar l'esperit africà

www.andorradifusio.ad

David Castera és el nou director esportiu del Dakar, que la pròxima edició es trasllada de l'Amèrica del Sud a l'Aràbia Saudita. El resident francès vol recuperar l'esperit del Dakar africà i ha ideat un recorregut exigent, amb desert i dunes com a plat fort. Castera confia que Margot Llobera acabi la prova.

David Castera ha canviat la vida de copilot d'Stephane Peterhansel per la de director del Dakar.

Un greu accident en la darrera edició i l'oferta d'ASO han portat el resident a agafar el repte de dissenyar el Dakar 2020. I ho ha fet des del seu despatx de l'avinguda Meritxell, amb el punt de mira en un nou escenari.

Després de deu anys a l'Amèrica del Sud, el raid més dur del món es trasllada a l'Aràbia Saudita per recuperar l'esperit de l'originari Dakar africà, explica.

L'Aràbia Saudita ofereix a Castera un escenari amb moltes possibilitats de sorprendre els participants.

Les inscripcions ja estan obertes i Castera assegura que el nou Dakar atraurà molts pilots que creien que les novetats a l'Amèrica del Sud s'havien esgotat. Entre les participants hi haurà l'andorrana Margot Llobera, en moto. El director del Dakar confia en les possibilitats d'arribar de la jove pilot.

Castera, que també organitza el ral·li del Marroc, veu Cyril Despres com a guanyador del Dakar en cotxe en dos o tres anys. Ha compartit anys al costat del seu compatriota i coneix les seves capacitats. A ell només li queda fer feliços els participants amb un Dakar nou i sorprenent.

Informa: Sergi Cano
Imatges: Sergi Linares     

Comparteix:

3.226.248.180