Debut amb derrota ajustada del Valls d'Andorra (3-2)

El CV Valls d'Andorra s'ha estrenat al grup D de la Terce

El CV Valls d'Andorra s'ha estrenat al grup D de la Tercera Catalana de vòlei femení amb una derrota en cinc sets a la pista de l'AEE Montserrat B de Barcelona.

Les andorranes han afrontat el duel en quadre, amb només set jugadores disponibles per la Covid-19, però han dut la iniciativa des de l'inici.

El primer set ha caigut de costat tricolor, per 25-27. Les barcelonines han igualat després d'adjudicar-se el segon (25-14), però el Valls d'Andorra s'ha tornat a avançar, amb un parcial de 20 a 25 en el tercer set. L'AEE Montserrat s'ha imposat en el quart (26-24) i el partit s'ha decidit en el set de desempat, que ha estat favorable a les locals, per 15 a 12.

El Valls d'Andorra jugarà el següent partit dissabte 10 d'octubre al pavelló del Prat Gran d'Escaldes-Engordany, contra el Vòlei Sant Fruitós.

Imatge cedida: CV Valls d'Andorra