ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

La delegació andorrana als Jocs dels Petits Estats desembarca a Montenegro

www.andorradifusio.ad

La delegació andorrana que participarà en els Jocs dels Petits Estats ja es troba a Montenegro. Amb les baixes de l'atleta Leyre de la Rúa i el tennista Laurent Recouderc, són un total de 25 esportistes que prendran part en 7 disciplines. El tret de sortida arribarà dilluns, amb la cerimònia inaugural.

La pluja ha acompanyat aquest diumenge a la tarda l'arribada de la delegació andorrana a la localitat de Budva, que durant la propera setmana serà l'epicentre dels divuitens Jocs dels Petits Estats d'Europa.

Andorra estarà allotjada en aquest complex hoteler que acull la totalitat de les nou delegacions participants.

La delegació tricolor és la més reduïda de les participants i, amb tot just 25 integrants, també la xifra més petita en les 18 edicions dels Jocs dels Petits Estats.

Andorra participarà en 7 disciplines: atletisme, natació, volei platja, judo, tennis, petanca i tir de precisió. Els Jocs arriben per primera vegada a Montenegro i la vila olímpica ha agradat força entre les delegacions participants.

El repte serà igualar o superar les 17 medalles de fa dos anys a San Marino. El tret de sortida tindrà lloc dilluns a les nou de la nit a la ciutat vella de Budva, en directe per Andorra Televisió i andorradifusio.ad.

Informa: Joan López
Imatge: Kevin Ribeiro

Comparteix: