Derrota del femení del VPC contra un líder molt sòlid (7-27)

El femení del VPC ha iniciat la segona volta de la divisió d'honor catalana de rugbi amb derrota per 7 a 27 contra el Poble Nou de Barcelona, que es manté líder invicte.

El quinze de Dani Raya ha sortit al terreny de joc de Prada de Moles amb molta empenta i ha tancat el Poble Nou al seu camp, però les barcelonines s'han mostrat molt sòlides en defensa. Els únics punts del primer temps han estat de les visitants i han arribat en dos cops de càstig, als minuts 15 i 34. Al descans, s'arribava 0 a 6 favorable al Poble Nou i amb un partit obert.

Dos assajos transformats del Poble Nou han obert forat a l'inici de la segona part. El VPC no ha abaixat els braços i ha obtingut premi al minut 65, amb un assaig de Xènia Torres transformat per Cristina Modesto. Ja a les acaballes, les barcelonines feien el 7 a 27 definitiu amb una nova marca transformada. L'entrenador del VPC, Dani Raya, ha lamentat que no han pogut controlar el partit. "Volem jugar-ho tot i denota el grup jove que tenim. Crec que les noies han fet un gran partit, crec que s'han sacrificat molt i a continuar treballant".

El quinze de Dani Raya continua penúltim, amb dues victòries i cinc derrotes. El pròxim compromís no arribarà fins al 21 de gener, al camp de la Santboiana.

Informa-imatges: Joan López