El desencert condemna el MoraBanc Andorra contra el Madrid (69-75)

El MoraBanc Andorra ha recollit aquest dilluns la novena derrota de la temporada (7/9) davant el líder de l’ACB. Els tricolor, sempre a remolc, ho han lluitat fins al final però el 29% d’encert des del triple (9/31) els ha allunyat de la victòria. Amb aquesta ensopegada el MoraBanc es queda matemàticament sense opcions de ser a la Copa. Babatunde, el millor dels andorrans amb 13 punts, 4 rebots, 22 de valoració.

El MoraBanc Andorra afrontava la recta final de la primera volta amb opcions de classificar-se per a la Copa però amb l’obligació també de guanyar els propers dos partits, el d’aquest dilluns contra el Madrid (ajornat de l’onzena jornada) i el de dissabte a la pista del Fuenlabrada. La derrota dels tricolors contra l’equip de Pablo Laso els deixa ja sense opcions.

Això en un partit on el MoraBanc Andorra començaria amb dubtes producte de l’agressivitat defensiva dels blancs. Els de Laso, fent-se forts en el rebot amb Edy Tavares, arribarien a tenir una renda de 9 punts (12-21) després d’un triple d’Alberto Abalde. El gallec, inspirat, seria el gran protagonista del primer quart gràcies als seus 15 punts. Però els d’Ibon Navarro reaccionarien deixant un 17-23 al final del primer acte. La dinàmica positiva del MoraBanc s’allargaria a l’inici del segon quart i un 6-0 de sortida amb protagonisme per Babatunde permetria als tricolor empatar el partit (23-23). El MoraBanc, malgrat viure els seus millors moments, veuria com el Madrid tornaria a agafar la davantera. 32-37 al descans.

La igualtat seguiria sent la tònica al llarg del tercer quart. Malgrat anar a remolc en tot moment i amb un desencert notable, el MoraBanc no perdria la cara al partit en cap moment. De fet, un 15-14 de parcial deixaria un 47-51. Tot obert a deu minuts per al final. Els del Principat seguirien confiant en el triple i dos de consecutius a l’inici de l’últim quart deixaria un 53-53. Semblava que la tendència del partit podria variar però el Madrid reaccionaria a cop de triple col·locant  un +12 (61-73). El MoraBanc no deixaria de creure en cap moment. Les penetracions de Hannah i Senglin donarien vida als tricolor però, malgrat intentar-ho, el conjunt d'Ibon Navarro es quedaria sense temps perseguint la remuntada (69-75).

El proper partit del MoraBanc serà dissabte a la pista de l’URBAS Fuenlabrada (20:45h) en directe per Ràdio Nacional i andorradifusio.ad.