Doria: "L'objectiu és el diploma olímpic i el somni és la medalla"

www.andorradifusio.ad

Mònica Doria té molt clar l'objectiu per aquesta temporada: els Jocs Olímpics de París. La palista renunciarà a la tercera Copa del Món de l'any per arribar en la millor forma física possible. Somia amb una medalla tot i que es posa un propòsit raonable: el diploma olímpic.

En una setmana marxarà a disputar l'Europeu, primera gran cita de l'any, però abans Doria ha presentat una temporada amb els Jocs Olímpics marcats a foc. Precisament, aquest dilluns ha anunciat que renunciarà a la tercera cita de la Copa del Món a mitjan juny a Cracòvia per preparar-se a consciència. La palista de la FACC així ho ha explicat. "S'ha decidit excloure de la planificació per poder fer un estatge més a París. Un cop acabades aquestes dues Copes del Món, la següent cita ja seran els Jocs que és el gran objectiu de la temporada."

Precisament, Doria acumula quatre estades al canal olímpic, més les finals de la Copa del Món de la passada campanya. Ha reconegut que el circuit és diferent a la resta. "No és molt potent" i això provoca que "sigui molt físic, perquè en cada moment hem d'encendre nosaltres la piragua llavors la forma física tindrà un paper important". En aquest sentit, ha remarcat que cada vegada van agafant més sensacions al canal. "A nivell tècnic com a tot arreu hi ha moviments molt concrets i molt específics, però que a poc a poc ens anem trobant més còmodes en aquests moviments."  

Doria treballa el factor físic, tècnic i mental. És conscient del seu potencial i és ambiciosa. "El nostre objectiu plantejat és el diploma olímpic i el somni és la medalla".

La setmana vinent anirà a Eslovènia. A Tacen, disputarà l'Europeu entre el 15 i el 19 de maig. 

Informa: Cesc Sanjuan

Imatges: Pau Bonastre / FACC / Planet Canoe

Comparteix:

L'UE Santa Coloma aprofita la derrota de l'Inter i és més líder La decisió sobre l'Estadi Nacional, a mitjan maig