Doria es penja el bronze al caiac cros

www.andorradifusio.ad

Mònica Doria ha tancat amb una tercera plaça la seva participació en la Copa d'Espanya. Amb dues victòries i dos podis en cinc proves disputades, la palista acaba amb l'objectiu complert, anar cremant etapes en la preparació per als jocs olímpics.

El caiac cros ha sigut la prova que ha tancat la Copa d'Espanya, una disciplina que serà olímpica aquest estiu a París.

Doria ha aconseguit l'accés a les semifinals. La palista andorrana ha sortit primera però una contrincant l'ha obstaculitzat a la primera porta. La rival ho ha fet sense passar la porta per la qual cosa ha estat penalitzada a meta. A l'arribada Doria ha creuat tercera però amb les penalitzacions ha accedit a la final on entraven les dues primeres.

A la final s'ha enredat a la primera porta de mala manera amb una rival i han deixat escapar les dues primeres classificades. És una disciplina on l'experiència, la combativitat i, per què no dir-ho, la sort, tenen un paper molt important. Doria ha acabat creuant la meta tercera.

La palista andorrana participarà, el cap de setmana vinent, a Pau, en la darrera Copa d'Espanya. Tot seguit anirà a París a fer una estada al canal olímpic.

Informa: Cesc Sanjuan
Imatges cedides: RFEP

Comparteix:

El MoraBanc Andorra no pot seguir el ritme de l'UCAM Múrcia (99-86) El FC Andorra sub-14 perd als penals la final del MIC