ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

Dos esquiadors becats, expedientats pel Govern i la FAE

El Departament d'Esports i la Federació d'Esqu&iac

El Departament d'Esports i la Federació d'Esquí han expedientat dos esquiadors que reben ajuts del Programa d'Alt Rendiment després d'un vídeo a les xarxes socials on se'ls veu a tots dos en una festa saltant-se el confinament. De moment, els dos becats del programa ARA no poden realitzar cap entrenament des de dimarts.

Ara s'obre un període de dues setmanes perquè puguin presentar al·legacions i, posteriorment, hi haurà les resolucions pertinents. Des del Govern consideren que aquests fets contravenen els principis de responsabilitat i exemplaritat, així com les recomanacions i consells de l'Executiu.

Els esquiadors expedientats per saltar-se el confinament demanen disculpes

Joan Verdú i Cande Moreno, els dos esquiadors expedientats per Govern i la FAE, s'han disculpat per la seva actitud a les xarxes socials. Els dos esportistes han aprofitat Twitter per fer-ho, tot i que Moreno va esborrar el seu compte hores després.

Tots dos han reconegut la seva participació en la festa realitzada a Aixirivall. Verdú i Moreno s'han mostrat penedits i han reconegut l'error que van cometre en assistir a una festa durant el període de confinament. Ara, caldrà esperar un parell de setmanes per conèixer les possibles sancions per als esquiadors beneficiaris del programa de beques ARA.

 

Informa: Joel Romero
 

Comparteix:

18.208.202.194