Dues errades condemnen l'FC Andorra contra el líder Mollerussa (1-2)

El Futbol Club Andorra ha vist trencada la ratxa de set jornades consecutives sense perdre, en el partit que tenia ajornat contra el Mollerussa. Dues errades, a l'inici de la represa i en el temps afegit, han condemnat els tricolors davant del líder.

Amb un onze molt jove, les baixes de peces importants per sanció i la novetat del recent incorporat Ruben Bover al mig del camp, l'Andorra ha tutejat en tot moment el líder invicte del grup, un Mollerussa que no ha creat cap ocasió de perill a la primera part, però que ha demostrat ofici.

Els lleidatans han aprofitat una badada dels tricolors per avançar-se al primer minut de la represa. Tocava picar pedra i els de Richard Imbernón han fet molts mèrits per igualar. El gol ha arribat al minut 83, quan Ruben ha sorprès amb un xut enverinat amb l'esquerra que ha superat el porter del Mollerussa per l'escaire.

L'empat semblava fins i tot poc premi per al joc de l'Andorra, però en el temps afegit una errada innocent li ha costat els tres punts a l'equip de Richard Imbernón. Falta en camp propi, control defectuós i Àlex Guàrdia no desaprofita el regal. L'1 a 2 arribava en temps afegit i sense marge per a la reacció dels tricolors, que han vist com acabava una ratxa de set partits invictes.

L'Andorra és onzè a la classificació, encara amb un partit menys, mentre que el Mollerussa continua ampliant el seu particular rècord, ara de 56 partits consecutius sense conèixer la derrota.

Imatges: Guillem Casal