La Dynafit Andorra Trail aspira a assolir els 500 participants 

www.andorradifusio.ad

La cinquena Dynafit Andorra Trail confia arribar als 500 participants abans de tancar inscripcions, aquest dimecres a la mitjanit. La cursa de muntanya per parelles, que també es pot fer de manera individual escollint una de les tres etapes, manté un recorregut accessible per a tots els nivells. 

Més del 60% dels inscrits són de fora del país. La plaça Coprínceps d'Escaldes-Engordany es manté com a punt de sortida i arribada. Divendres tindrà lloc el pròleg nocturn, de 5 quilòmetres amb un traçat semiurbà a Engordany.

Dissabte serà el torn de la Braibal, de 26 quilòmetres i gairebé 2.000 metres de desnivell positiu, amb vistes espectaculars a la vall del Madriu. La cloenda arribarà diumenge amb la Palomera, de 17 quilòmetres i 1.200 metres de desnivell positiu. 

El director de la cursa, Joan Turné, ha assegurat que el recorregut agrada a tothom. "Vam pensar de baixar una mica el nivell tècnic i la veritat és que l'any passat tot el retorn que vam tenir dels corredors va ser boníssim i hem volgut continuar en aquesta línia".

El director de la Dynafit Andorra TrailGerard Riart, confia en què la prova continuï creixent i "l'objectiu és tenir 1.000 corredors, que sembla la barrera que ens posem els organitzadors".

Informa: Joan López

Comparteix:

Naudi creu que el nou estadi del FC Andorra ha de comptar amb inversió pública Sarabia demana tranquil·litat i passar pàgina