Eder Sarabia obre la porta a fitxar algú que marqui diferències

www.andorradifusio.ad

El nou tècnic de l'FC Andorra,Eder Sarabia, obre la porta a algun fitxatge que pugui marcar diferències. El club segueix treballant per portar un home de banda, malgrat que Sarabia reconeix que està satisfet amb la plantilla actual.

La direcció esportiva de l'FC Andorra segueix pentinant el mercat a la recerca d'algun jugador de banda amb desequilibri. L'arribada d'Eder Sarabia a la banqueta tricolor no ha alterat els plans i, de fet, el tècnic reconeix que està obert a incorporar algú que marqui diferències. "Si estem tractant de fer coses importants, s'ha de filar prim."

Aquests primers dies ha aprofitat per introduir els aspectes ofensius del joc, on hi ha dos preceptes indiscutibles. "Tenir la pilota i, si no la tenim, recuperar-la ràpidament", coses que va aprendre mentre va ser al Barça.

Sarabia reconeix que li està costant una mica adaptar-se al canvi de l'elit a Segona B. Tot i això remarca que la seva principal motivació és l'ambició i les ganes de l'equip per assolir fites importants.

Informa: Joel Romero
Imatge: Nil Forcada
Locució: Cesc Sanjuan

Comparteix:

Nacho Castro: "És una decisió que costa d'acceptar i entendre, però que he de respectar" El MoraBanc Andorra acaricia la sorpresa a la pista del Reial Madrid (86-79)