ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra

El Centre medicoesportiu d'alt rendiment endarrereix un any les obres

www.andorradifusio.ad

Nous terminis perquè el projecte del Centre medicoesportiu d'alt rendiment vegi la llum. Les obres no arrencaran fins entrat el 2019 i es preveu que funcioni el juny del 2020. Bomosa, concessionària de la instal·lació, estudia alguns canvis per adaptar al màxim les instal·lacions a les necessitats dels esportistes.

El projecte final del centre que s'ubicarà a l'antiga Sud Radio encara s'està definint amb el Govern. I entre les modificacions que s´estudien hi ha la millora i ampliació de l´àrea estríctament esportiva de la residència, que es recolzarà en la resta d´instal·lacions del país.

Es treballa colze a colze amb el CAR de Sant Cugat i s´està escoltant l´opinió de professionals de diferents disciplines esportives. El retard d´un any no preocupa a Bomosa, assegura la CEO Gemma Riu.

Els 2.508 metres d´altura als quals estarà ubicat el centre són el veritable factor diferenciador respecte de la competència que puguin representar Font Romeu o Sierra Nevada. I la proposta andorrana es planteja com a més integradora. Per a professionals, però també per a d'altres perfils esportius. I fins i tot amb espai per a acompanyants o activitats més externes.

L'edifici de Sud Radio és l'emblema d'un projecte que estima en un any la durada de les obres. Després tocarà seduir competidors i tècnics per ser una referència per a les estades esportives.

Informa: David Domingo
Imatges: Anna Ginestà/Bomosa

Comparteix:

3.236.231.14