El CV Encamp guanya el Sabadell i pràcticament sentencia la seva classificació a les fases d'ascens

El Club Vòlei Encamp ha superat el Sabadell per 3 sets a 1. Els de José Garcia fan un pas més de cara a aconseguir un bitllet a les fases d'ascens a Superlliga 2. D'altra banda, el C.V. Andorra ha perdut per 3 a 1 al Pavelló del Lycée davant el Sàndor.

Duel intens i amb joc ràpid el que s'ha viscut aquest dissabte a la tarda al Complex Esportiu d'Encamp, entre el Club Vòlei Encamp, primer classificat, i el Sabadell, segon classificat. Un duel que ha finalitzat amb victòria encampadana per 3 sets a 1. Els andorrans eren conscients de la importància del partit davant l'únic rival que els ha aconseguit guanyar i per això han sortit a totes des d'un inici.

La solvència en atac i les errades no forçades del rival han permès als de José Garcia adjudicar-se els dos primers sets per un 25 a 22 i un 25 a 19, respectivament. Al tercer set, els sabadellencs s'han imposat per un clar 15 a 25.

Al darrer set, Xavi Borrego i Iván Lanza han tirat de galons i l'equip s'ha mostrat més sòlid en defensa situant un parcial de 8 a 1 a l'inici del set. A mesura que passaven els minuts, els de José Garcia han sabut administrar la diferència fins al final.

El triomf permet als andorrans ampliar la diferència respecte al segon classificat i els deixa en una posició molt bona de cara a guanyar el grup B de Primera Divisió.

Imatge: Kevin Ribeiro