Els germans Teixidó, els millors andorrans a la Casamanya Extrem

www.andorradifusio.ad

Els catalans Agustí Roc i Laura Orgué han tornat a imposar la seva llei aquest matí a la Casamanya Extrem. Aquesta primera edició ha estat tot un èxit, amb 200 corredors a la línia de sortida sumant les tres curses del dia, el circuit extrem, el clàssic i el popular. Els germans Teixidó han tornat a ser els millors andorrans i han ocupat la segona i la tercera plaça.

Un dia després, els protagonistes de la Vertical dels Isards tornaven a repetir a la Casamanya Extrem. La prova, organitzada per l'ECOA, ha nascut amarada de la màgia especial que tenen totes les curses amb el punt de sortida a Ordino. A les 10 s'ha donat el tret de sortida. Per davant, 5 quilòmetres i mig i 1.500 metres de desnivell.

Un hora després han sortit, des del coll d'Ordino, els participants del circuit clàssic. En el seu cas els quedaven 760 metres de desnivell. Pel que fa a l'extrem, una de les incògnites en aquesta primera edició era saber si el vencedor podria baixar de l'hora. Agustí Roc ha repetit victòria amb un temps de 59 minuts.

Xavi Teixidó, segon a un minut del vencedor, i el seu germà Ferran, tercer a dos minuts d'Agustí Roc, han completat el podi.

Laura Orgué ha estat la vencedora amb un temps d'una hora i vuit minuts. Gerber Martin s'ha adjudicat el circuit clàssic.

Informa / Imatge: Cesc Sanjuan

Comparteix:

Primera jornada de l'Open Internacional de Karate Èxit de participació a l'Open Internacional de Karate