Empat de l'ENFAF de futbol sala en el debut a casa a Tercera Divisió Nacional

Empat in extremis de l'ENFAF de futbol sala en el debut

Empat in extremis de l'ENFAF de futbol sala en el debut d'aquesta temporada a la Tercera Divisió.

El partit contra el Salou s'ha complicat des de l'inici. Els catalans s'han avançat i han arribat al descans amb aquest mínim avantatge per a l'equip visitant. A la represa l'ENFAF ha empatat amb un diana d'Arnau Rodriguez, però de nou el Salou s'ha tornat a posar per davant.

En el darrer minut, l'equip andorrà ha estat capaç d'aconseguir el gol de l'empat mitjançant Domínguez per tancar el marcador amb el definitiu 2 a 2.

Informa: Cesc Sanjuan
Imatge: David Moreno