En marxa un programa amb 30 joves per ampliar la base del vòlei platja

www.andorradifusio.ad

La Federació de Voleibol vol donar continuïtat als èxits aconseguits en vòlei platja a les darreres edicions dels Jocs dels Petits Estats i aquest estiu posarà en marxa un programa de tecnificació amb una trentena de joves. L´horitzó està posat a Andorra 2021.

Poques modalitats han donat tantes alegries a l´esport del país com el vòlei platja als Jocs dels Petits Estats. A San Marino, Geni da Silva i Xavi Folguera van penjar-se l´or per segona vegada consecutiva, el tercer podi de la parella en tres edicions si hi afegim el bronze que van guanyar a Luxemburg 2013.

La federació no podia trobar millors tècnics per posar en marxa un projecte que vol assegurar-ne la continuïtat. El director tècnic. Miqui Ripoll, avança que "Geni da Silva s'ocuparà de la vessant masculina i Folguera de la femenina". "Poden ensenyar moltíssimes coses i pels joves són una motivació suplementària. És un luxe poder-los tenir com a tècnics", ha afegit.

El projecte de tecnificació arrencarà amb una trentena de joves, repartits en categories sub-15, sub-17 i sub-19. L´horitzó està posat en els Jocs d'Andorra 2021 i aquest mateix estiu es vol començar a competir en les proves del circuit català. Ripoll creu que posar l'horitzó als Jocs permet "un període de quatre anys per poder marcar una línia de treball bastant concreta i seguir-ne la progressió".

Demà començaran els entrenaments al Parc Central en una campanya que s´allargarà fins setembre.

Informa: Joan López
Imatge: Cristina Jubete/Marta Paixà

Comparteix:

La selecció d'handbol s'estrena amb derrota al Campionat europeu de nacions emergents El MoraBanc afronta una setmana decisiva per fer el salt a Europa