L'ENFAF cau davant el Cambrils (1-4)

Dura derrota de l'ENFAF femení castigades per les baixes. Les tricolors van caure 1 a 4 contra el Cambrils després d'una mala segona meitat.

L'ENFAF femení tenia aquest partit pendent després d'aplaçar-lo en el seu moment per un duel de la selecció. Per deferència amb el Cambrils van decidir jugar a Alàs. Els primer minuts van estar marcats per la igualtat i sense ocasions clares fins al minut 18. Bona passada a l'espai de Maria da Cruz, Noa Gallinat aprofita la sortida de la portera visitant per fer l'u a zeroSense buscar el segon, l'ENFAF va estar millor en els primers 45 minuts. La Noa va intentat repetir l'acció del primer gol però aquesta vegada la portera no es va deixar sorprendre.

A la segona meitat l'ENFAF, amb moltes baixes, s'ha desfet. Les ocasions del Cambrils es succeïen. De tant trucar a la porta va arribar l'empat en el 56. Anna Amato va marcar a porta buida. En el 63 la mateixa jugadora va capgirar el marcador. Poc després completava el hat-trick amb un xut des de la frontal.

Per acabar-ho d'arrodonir a la mitja hora de la segona meitat sortia del camp lesionada Julia Domingo, la jugadora amb més criteri al centre del camp tricolor.

L'ENFAF ho va intentar però, amb les línies molt separades, gairebé no van tenir ocasions per inquietar unes jugadores catalanes que han anat creixent. Anna Amato va completar el seu gran partit amb el quart gol al compte personal per deixar el definitiu 1 a 4.

Les tricolors es mantenen terceres a la classificació. El proper partit arribarà el 13 de gener a casa contra el Calafell.

Imatges: Andreij Cristancho