ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

L'equip de curses de muntanya de la FAM torna a tenir una dona, deu anys després

www.andorradifusio.ad

Deu anys després, una noia torna a l'equip de curses de muntanya de la FAM. És Imma Parrilla, la primera dona des del comiat de Stephanie Jiménez. La federació ha presentat aquest dilluns els seus integrants, que es divideixen en dos blocs: en el nucli més dur, els germans Casal, i a l'altre la resta.

L'equip de curses de muntanya per al 2019 té vuit integrants i Imma Parrilla com a gran novetat i Ferran Teixidó com a principal absència. Fabrizio Gravina passa a ser el seleccionador d'un equip dividit amb dos blocs amb els germans Casal al cap de vant. Superar els tres tops 5 finals de la temporada passada és impensable. A més aquesta temporada s'han unificat les disciplines ultra i Sky. "Serà complicat però tenim il·lusió per intentar-ho fer bé. Superar-ho serà difícil perquè el Ferran ja no hi és, però intentarem igualar les posicions de l'any passat", assegura el vocal de la FAM Josep Lluch.

Òscar Casal, per la seva banda, ha explicat que "la competència serà més gran. Hi haurà els corredors d'ultra i d'sky que ens trobarem tots junts a una classificació final.

Des de Stephanie Jiménez la FAM no tenia una noia a l'equip. Han passat deu anys fins a l'arribada avui d'Imma Parrilla. El seu objectiu serà classificar-se per a les finals de Limone on només participen les 30 millors de la temporada, s'ha atrevit a dir el director tècnic de la FAM, Carlo Ferrari. "Tots estem aquí perquè és la nostra passió i ens encanta. Ara, amb més raó encara per la motivació dels entrenaments i per prendre-m'ho amb serietat i compromís", ha garantit Parrilla.

Les Skyrunner World Series començaran el 21 d'abril al Japó. Els germans Casal i Sinto Vives seran els representants tricolors en l'ascens al Mont Awa.

Informa: Cesc Sanjuan
Imatge: Eduardo Martínez 

Comparteix: