L'equip de curses de muntanya es redueix per l'enduriment dels criteris i tindrà Ariadna Fenés com a gran novetat

www.andorradifusio.ad

L'equip nacional de curses de muntanya es redueix aquesta temporada de 12 a 6 integrants. Els criteris tècnics de la Federació de Muntanyisme són enguany més exigents i, per altra banda, alguns corredors han abandonat la competició d'alt nivell. 

El director tècnic de la federació, Carlo Ferrari, s'ha referit als nous "criteris molt més estrictes" que han fet que "alguns no hagin pogut estar a l'equip". Altres han decidit deixar-ho per "llei de vida".

La gran novetat és la presència d'Ariadna Fenés, que acompanyarà els germans Òscar i Marc Casal, Arnau Soldevila, Carlos FernándezSabrina Solana.

L'estrena internacional arribarà amb la Skyrace des Matheysins, a França, el 8 de maig. La selecció disputarà 4 proves de les Skyrunning World Series i el Campionat del Món del setembre a Itàlia.

La federació vol fer una aposta important pels joves, que tindran com a cita més important el Mundial juvenil del juliol a Vallnord. El seleccionador, Fabrizio Gravina, ha destacat la voluntat de disposar d'un "equip compacte que tingui capacitat de progressar".

Informa-imatges: Joan López

 

Comparteix:

El FC Andorra vol afiançar el lideratge guanyant al camp del cuer La Jorma Urban Trail espera més de 300 inscrits en la cinquena edició