L'equip femení de bàsquet 3x3 lluitarà per l'or amb Luxemburg

www.andorradifusio.ad

Andorra s'ha garantit una altra medalla. Arribarà des de la pista de bàsquet gràcies a l'equip femení de 3x3, finalista contra Luxemburg. L'equip masculí ha perdut en semifinals també contra Luxemburg i lluitarà pel bronze contra Mònaco.

La primera presència del bàsquet 3x3 en els Jocs dels Petits Estats ha estat profitosa per a Andorra, que s'ha assegurat una medalla en competició femenina i lluitarà pel bronze en la masculina. Les dones juguen la final contra Luxemburg, la gran favorita a l'or, després de superar Xipre en un partit carregat de nervis que han sabut sentenciar al final per 13 a 10.

L'alegria per la classificació era compartida amb l'equip masculí, que poc després s'ha jugat l'accés a la final contra Luxemburg. I no hi ha hagut opció a una nova sorpresa, com aquest dimecres. Els luxemburguesos, superiors físicament, han manat sempre en el marcador. Al final, 21 a 12 i toca pensar en la lluita pel bronze.

El jugador de 3x3 Oriol Fernández explica que els luxemburguesos han jugat un partit "molt físic i ens ha costat molt anotar. Però bé, sabíem que havíem de guanyar un dels dos partits que teníem avui". Tot i això, afirma que ho donaran tot per obtenir el metall. "No tenim medalla assegurada de moment, però ara pel 3r i 4t lloc a veure si podem aconseguir el bronze".

El partit que decidirà la tercera posició començarà a les tres de la tarda.

Informa: Sergi Cano
Imatges: Anna Romagosa

Comparteix:

Puig comença el treball físic de pretemporada amb l'objectiu de continuar apujant el llistó  Vicky Jiménez lluitarà per l'or als Jocs dels Petits Estats