Els equips de bàsquet 3x3 lluitaran per les medalles

www.andorradifusio.ad

Els equips de bàsquet 3x3 han debutat als Jocs de menys a més i dijous lluitaran per les medalles. El femení aspira a entrar en la lluita per l'or, amb dues victòries i una derrota. El masculí ha redreçat un mal inici i s'ha salvat de l'eliminació per entrar a semifinals.

L'equip femení de 3x3 ha iniciat el torneig amb una derrota previsible contra la gran aspirant a l'or, Luxemburg, amb més físic. Després Andorra ha sumat una treballada victòria contra la dura selecció de Xipre per 14 a 12. Les xipriotes seran les rivals demà en la segona semifinal. I és que Andorra ha completat la jornada de tarda amb un segon triomf. Ha estat davant l'amfitriona, Malta, que ha cedit, tot i el suport a les grades, per 18 a 21. Segones classificades, les andorranes aspiren a tot.

"És el primer cop que es fa 3x3 i anar una mica a cegues i si podem arribar a la final ja seria una victòria."
Clàudia Brunet, jugadora de l'Andorra 3x3

L'equip masculí venia de dos derrotes al matí davant Xipre i Mònaco. L'aturada li ha anat bé i ha iniciat la jornada de tarda amb un gran triomf davant la favorita Luxemburg, 17 a 21. En el darrer duel, contra l'amfitriona, els andorrans han tret caràcter i han guanyat 21 a 17. 

"L'objectiu inicial era jugar per medalles, hem aconseguit entrar a les semifinals. Ara toca jugar dijous per aconseguir la medalla."
Oriol Fernàndez, jugador de l'Andorra 3x3

Si Xipre serà el rival de les dones en la semifinal, l'equip masculí ha de esperar fins demà per conèixer amb qui es jugarà la lluita per les medalles.

Informa: Sergi Cano
Imatges: Anna Romagosa

Comparteix:

Victòria de Jiménez en individuals  Punt final a la competició de tir