Les errades condemnen Andorra contra Albània (0-3)

La selecció de futbol ha caigut per 0-3 davant Albà

La selecció de futbol ha caigut per 0-3 davant Albània, en el segon partit de la fase de classificació de l’Eurocopa disputat a l’Estadi Nacional. Dues errades i una falta en el temps afegit han sentenciat l’onze tricolor.

Després de la destitució del fins ara seleccionador, Christian Panucci, i amb Ervin Bulku com a nou responsable a la banqueta, Albània ha sortit decidida a emportar-se els tres punts i al primer minut Uzuni estavellava la pilota al travesser. El 0-1 arribava al 21 després d’una errada de José Antonio, quan intentava rebutjar una pilota fora de l’àrea, que Sadiku ha aprofitat per marcar a porta buida.

Els tricolors s’ha refet i una rematada de Ludo des de fora de l’àrea al minut 26 ha sortit desviada per poc.

A la segona part Andorra ha avançat línies i ha pressionat en camp albanès per intentar amenaçar la porteria de Berisha. El partit es mantenia obert i Jordi Aláez creava perill al minut 84 amb un xut des de la frontal, però una nova errada, en una passsada de Max Llovera que s’ha quedat massa curta, ha servit en safata a Balaj el segon gol dels visitants al 87.

Quan passaven sis minuts dels 90 reglamentaris, una falta a prop de la frontal de l’àrea ha acabat en el 0 a 3 definitiu. José Antonio ha pogut desviar el xut de Memushaj, però Abrashi ha aprofitat de cap el rebuig del travesser per tornar a perforar la porteria tricolor.

El pròxim partit de la selecció al Preeuropeu arribarà el 8 de juny, a Moldàvia, i tres dies més tard França visitarà l’Estadi Nacional.

Informa: Joan López
Imatge: Federació Andorrana de Futbol