Un error condemna l'Andorra a Albacete

El FC Andorra va perdre aquest dissabte el primer partit de la temporada contra l'Albacete, per 1 a 0. Els d'Eder Sarabia van pagar car un error a la segona meitat i no van aprofitar la superioritat numèrica durant més de 30 minuts.

Primera derrota del FC Andorra en lliga. Els tricolors sortien al Carlos Belmonte amb l'objectiu de puntuar davant un rival exigent com és l'Albacete. La primera meitat, la pilota va ser dels d'Eder Sarabia, però faltava profunditat.

Per la seva banda, els manxecs generaven sensació de perill a pilota aturada. Al descans s'arribava amb el 0 a 0 inicial.

El partit seguia força tancat i sense ocasions clares, però al minut 52 Manu Fuster aprofitava una errada greu de la defensa tricolor per fer l'únic gol de la nit.

L'Albacete va saber aprofitar l'única errada tricolor, però tres minuts després Sergi Maestre era expulsat. El guió del partit va canviar radicalment, l'Andorra va llançar-se amb tot per aconseguir l'empat i hi va estar a punt amb un xut de Ruben Bover, però el marcador no es va moure.

Al final, 1 a 0, i la sensació que s'escapen tres punts en un escenari favorable. Sarabia ha lamentat que l'equip no va estar encertat en algunes ocasions, tot remarcant que hi va haver joc de pilota però "sense verticalitat". A més creu que no va saber "explicar bé què havíem de fer per fer-los mal".

Per la seva part, el jugador Nico Ratti ha valorat que l'equip rival va jugar molt bé, però pensa que "haurem de treballar solucions per pal·liar aquestes circumstàncies i poder guanyar els pròxims partits".

Els tricolors tanquen les tres primeres jornades amb 4 punts i la necessitat de millorar les errades no forçades.

Imatges cedides: Footters