Erviti i Rojas, el comiat de dos noms lligats a la bici i al país

www.andorradifusio.ad

Els ciclistes professionals residents a Andorra José Joaquín Rojas i Imanol Erviti s'han retirat un cop finalitzada la present temporada. Un establiment d'Andorra la Vella els va retre un emotiu homenatge. 

Tots dos han baixat de la bicicleta a l'equip Movistar. Tots dos han deixat empremta a Andorra. Erviti tanca la carrera amb dues victòries parcials a la VoltaRojas amb dos campionats d'Espanya. Amb tot, seran recordats com a dos grans gregaris d'equip amb múltiples participacions en el Tour de França. Dissabte se'ls va fer un homenatge en un establiment de la capital amb ànima ciclista. Reconeixen que tancar l'etapa de ciclista és difícil però estan contents per afrontar els nous reptes.

Continuaran lligats a la bici. Erviti està pendent de rebre la llicència de director World TourRojas només ha estat aturat una setmana i ja ha entrat a formar part de l'equip tècnic de Movistar. El més difícil, el canvi de rol amb els companys. Tant Erviti com Rojas, que és parella i té un fill amb l'exesquiadora andorrana Mireia Gutiérrez, tenen previst seguir vivint a Andorra.

Informa: Cesc Sanjuan
Imatges: Èric Escabias i Movistar

Comparteix:

Verdú pateix una lesió muscular Continua la mala ratxa fora de casa (1-0)