L'estadi del FC Andorra associat al multifuncional costaria 60 milions

www.andorradifusio.ad

Tot i que preferiria que fos al Comunal, el Govern acceptaria que l'edifici multifuncional s'ubiqués en els terrenys de la Borda Mateu, on el Futbol Club Andorra projecta el seu estadi. Encara no han rebut cap proposta concreta, però s'avenen a col·laborar amb el club. Ajuntar totes dues instal·lacions suposaria una inversió d'uns a 60 milions d'euros.

El Futbol Club Andorra va consultar a l'executiu, ara fa algunes setmanes, com es podria fer un recinte multifuncional associat al seu estadi. Tot i que el lloc preferit pel Govern era l'estadi Comunal Joan Samarra, conservant la pista d'atletisme, "l'emplaçament estratègic per a nosaltres per la proximitat al centre" segons el ministre Jordi Torres, no es tanca la porta a ubicar-lo a la Borda Mateu que "seria el lloc escollit per ells".

No s'ha parlat de xifres ni de com es repartiria la inversió, però les estimacions inicials del cost de construir un estadi i un multifuncional apuntarien uns 60 milions d'euros. Per decidir com hi podria col·laborar, el Govern està a l'espera d'una proposta per part del club, amb les característiques de la instal·lació, un pla de finançament, d'amortització i d'ocupació del recinte. 

Informa: Redacció

Comparteix:

Marco Fabián no continuarà a l'UE Santa Coloma Sevastova torna a agafar la raqueta després de dos anys