Europa, un al·licient per mantenir la plantilla

www.andorradifusio.ad

El MoraBanc Andorra tanca la temporada al terreny de joc i es prepara per a la vinent. A hores d'ara són 6 els jugadors amb contracte per a l'any vinent i la direcció esportiva busca mantenir peces com Harding i Maric. Un dels al·licients podria ser la competició europea.

Amb la temporada acabada, ara s'obre l'interrogant de conèixer qui es quedarà de l'actual plantilla el curs vinent. A hores d'ara hi ha sis jugadors amb contracteRafa Luz, Ádám Somogyi, Stan Okoye, Felipe dos Anjos, Nacho Llovet i Jean Montero. Tot i això, aquest darrer apunta a un equip de l'Eurolliga deixant molts diners a caixa.

La direcció esportiva treballa per renovar Jerrick Harding i Marin Maric. Jugar competició europea pot ser el gran al·licient per mantenir-los, malgrat que participar-hi no sigui rentable econòmicament. Andric i Borg també buscaran un lloc a la plantilla i altres, com Rubio i Madsen, sembla bastant clar que no continuaran.

Tot arribarà en el moment més dolç del club amb l'onzena posició i més socis que mai. El següent pas serà guanyar regularitat per situar-se entre els vuit primers de la lliga a mig plaç. El MoraBanc tornarà a tenir un filial el curs vinent a lliga EBA o Super Copa. A més, el repte serà comptar amb un equip sènior femení.

La renovació del Poliesportiu, sobre la taula

A banda de la plantilla, el que també patirà canvis és el Poliesportiu d'Andorra. El president, Gorka Aixàs, admet que ja s'ha parlat amb el Govern per fer algunes millores pel que fa a la sonorització i el parquet. "És una instal·lació vella i ho necessita", explicava. A més, s'ha avançat més enllà del club: "els Jocs dels Petits Estats acceleraran els canvis."

Precisament, Aixàs també ha confirmat que ja s'ha aprovat el canvi de nom de la instal·lació a Poliesportiu Toni Martí. La modificació es farà efectiva la temporada vinent en un acte previst quan s'apropi l'aniversari de la mort de l'ex cap de Govern.

Informa: Joel Romero
Imatges: Pau Bonastre

Comparteix:

Andorra es postula per acollir el Tour 2026 Frank Porté guanya una cursa del Campionat de França de Formula 4