L'ex MoraBanc Andorra Albert Pons debuta amb els Isards

www.andorradifusio.ad

Els Isards viatgen aquesta matinada de dijous cap a Noruega on dissabte tancaran la fase a la categoria Conference. El partit està condicionat per la final per l'ascens del VPC la setmana vinent. Debutaran sis jugadors, entre ells l'ex MoraBanc Andorra Albert Pons.

L'estrena a la Conference ha estat descafeïnada per la suspensió d'alguns partits. El dia 11 el VPC es juga l'ascens a la segona categoria del rugbi espanyol. Per afrontar el darrer partit de la fase la família del rugbi ho té clar.

El jugador Lluc Cunill ha valorat que el partit s'ha de fer amb les mateixes ganes de sempre i ha remarcat que l'objectiu actual del rugbi andorrà és pujar de categoria i, per aconseguir-ho, creu que s'han de fer esforços conjunts. A més, té clar que la joventut i les noves incorporacions seran la clau pel partit, ja que "segur que donaran el seu màxim per deixar el nom d'Andorra ben alt".

Hi haurà moltes novetats contra Noruega, fins i tot dos jugadors menors d'edat. Destaca el debut amb els Isards de l'ex del MoraBanc Andorra Albert Pons. Després d'una temporada on s'ha consolidat com a jugador important a la segona línia del VPC li arriba l'oportunitat per debutar amb els isards. Pons ha pogut adaptar alguns coneixements del bàsquet al rugbi.

"Tot el que és tacte de pilota i al final és coordinació, la visió que tens, al final se't queden coses que acabes reconeixent dintre el camp de rugbi també. Molt orgullós de representar el teu país fora. Donem una imatge i volem donar la millor possible."

Albert Pons, jugador Isards

Els Isards es passaran la nit de viatge per anar a Tolosa per terra i ja al matí, París i Oslo per aire. A Noruega acaben de començar la temporada, aquest pot ser un punt a favor dels isards. El partit, dissabte a les dues de la tarda en directe per Ràdio Nacional i andorradifusió.ad.  

Informa: Cesc Sanjuan
Imatges: Anna Romagosa

Comparteix:

Biel Puigdemasa, la promesa del golf Sense relaxació cap a Obradoiro