ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra

La FAF i Special Olympics comparteixen futbol i inclusió en la cloenda de la temporada

www.andorradifusio.ad

La Federació de Futbol ha tancat la temporada amb un partit amistós a la Massana entre jugadors dels diferents combinats nacionals i la selecció d'Special Olympics. Els participants es van acabar barrejant en un petit gest per afavorir un esport més inclusiu. 

Els jugadors d'Special Olympics viuen cada partit amb la màxima emoció, i dimarts ho van fer, fins i tot, amb una mica més de l'habitual. Al davant tenien un combinat de les seleccions masculina i femenina de futbol i futbol sala. 

El millor moment de la tarda va arribar quan els dos equips es van barrejar a la pista, tot demostrant que l'esport pot ser una gran eina d'inclusió.

El director tècnic de la Federació de Futbol, Eloy Casals, ha remarcat que, a més, "és una iniciativa per passar-ho bé i per gaudir amb el futbol". 

En aquesta línia, el jugador de la selecció de futbol sala Aitor Rubio celebra que es puguin fer aquestes iniciatives, "perquè se sentin com nosaltres, per passar-ho bé  per gaudir de l'esport i dels seus valors". 

La federació va aprofitar la trobada per anunciar la renovació del conveni amb Special Olympics Andorra, de manera indefinida. 

Informa: Joan López
Imatges: Andreij Cristancho
Locució: Jordi Lorente

 

Comparteix: