La FAR nega que hi hagi contactes amb el FC Andorra i el Govern per l'ús de l'Estadi Nacional

www.andorradifusio.ad

La Federació de Rugbi reclama una instal·lació per jugar. Tem que Prada de Moles sigui per a entitats esportives d'Encamp a partir de la temporada que ve. També critica el Govern i el FC Andorra per no posar-se en contacte amb ells. 

La Federació de Rugbi ha reconegut, aquesta nit en l'acte de lliuraments de regals de la Copa del Món de França al petits jugadors de la base, que es pot quedar sense camp per jugar. Tem que el camp de Prada de Moles sigui d'ús per a les entitats d'Encamp, que ja reclamen més hores.

El president de la FAR, Jean Marc Flaux, assegura que si l'any vinent no es poden quedar a Encamp, té "claríssim" que l'1 de juliol marxaran al Nacional.

El màxim mandatari del rugbi andorrà ha explicat també que ni el Govern ni el FC Andorra han parlat amb ells per actualitzar l'acord de l'Estadi Nacional.

"Jo a nivell personal i a nivell de la federació andorrana que represento, puc dir que en cap moment s'han posat en contacte amb nosaltres".

Jean Marc Flaux, president de la FAR.

Pot donar-se la circumstància que les seleccions de rugbi 15 i seven no puguin jugar a Andorra per no tenir instal·lació on fer-ho. La FAR sempre ha estat disposada a permetre una acord, però a hores d'ara els contactes entre la FAR i el FC Andorra i la FAR i el Govern no existeixen.

Informa: Carles Alonso

Comparteix:

Una visita diferent per al MoraBanc La defensa, clau per trencar la ratxa de derrotes consecutives