El FC Andorra destitueix Eder Sarabia

Eder Sarabia, destituït. El Futbol Club Andorra ha fet oficial a primera hora de la tarda de dilluns la rescissió del tècnic. La mala ratxa de resultats, que situa l'equip cuer, ha estat clau per prendre la decisió.

La derrota a Cartagena ha estat el detonant final perquè el FC Andorra hagi decidit prescindir d'Eder Sarabia. El club ha fet oficial la decisió amb un comunicat a primera hora de la tarda. L'equip és cuer amb 29 punts i la direcció esportiva busca capgirar la situació en els deu partits que queden amb el canvi de tècnic.

Sarabia va agafar les regnes de l'equip el gener del 2021 i amb ell va assolir-se l'ascens a segona divisió. Després d'un gran curs la temporada passada, amb una setena posició final, enguany les coses han estat molt diferents. Els tricolors només han guanyat un partit aquest 2024 i acumulen set jornades consecutives sense marcar fora de casa.

Sarabia va agafar les regnes de l'equip el gener del 2021 i amb ell va assolir-se l'ascens a primera federació i a segona divisió. Després d'un gran curs la temporada passada, amb una setena posició final, enguany les coses han estat molt diferents. Els tricolors només han guanyat un partit aquest 2024 i n'acumulen set de consecutius a fora sense marcar.

La manca d'encert ha estat una llosa molt important per a un conjunt que buscarà un revulsiu de cara al tram final de campionat, amb l'objectiu de salvar la categoria. Sarabia no serà l'únic a marxar, ja que també l'acompanyaran el segon entrenador, Jon López, el responsable de lideratge, Javier Marigorta, i l'analista Guillermo Gómez.