El FC Andorra s'enfonsa al Molinón (5-2)

El Futbol Club Andorra cada cop més a prop de Primera Fede

El Futbol Club Andorra cada cop més a prop de Primera Federació. Els tricolors han fet aigües aquesta tarda de dissabte al Molinón contra l'Sporting de Gijón, per 5 a 2, i veuen com la permanència queda cada vegada més lluny.

Ferran Costa ha revolucionat l'onze titular introduint tres centrals i Álvaro Martín com a titular. Tot i això, l'Andorra ha vist com l'Sporting de Gijón s'ha avançat al minut 11 amb un xut des de fora de l'àrea de Cote a la sortida d'un córner.

Els de Ferran Costa han intentat reaccionar, però els locals han castigat novament al minut 28 amb un cop de cap d'Otero. Abans de la primera mitja hora l'equip perdia 2 a 0 i amb Martí Vilà lesionat.

La nota positiva ha arribat poc abans del descans amb una acció individual de Lobete que Iván Gil ha transformat a porta buida. Al descans, 2 a 1. L'equip ha sortit de vestidors amb la difícil tasca de remuntar i encara s'ha tornat més complicat al 64, quan Queipo ha fet el tercer completament sol.

La reacció l'ha posat Gil un minut després d'un golàs a l'escaire, 3 a 2. L'alegria ha durat poc i al 70, una contra de manual l'ha culminat Otero en el mà a mà amb Nico Ratti.

L'Andorra ha fet aigües i deu minuts després Nacho Méndez ha materialitzat el cinquè que deixa els de Costa enfonsats. Al final, 5 a 2.

Només queden tres jornades i els tricolors estan a cinc punts de la permanència, però encara podria incrementar-se a set si aquest diumenge guanya l'Osca.

Informa: Joel Romero